Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от mitkomeg Покажи съобщение
    Само термостата.
    въпросите тогава са :
    може ли да се обърне
    ако се обърне, големия кръг ли е отворен или само малкия
    и ако е обърнат и е отворен само малкия, опира някъде и не може да се отвори
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
      въпросите тогава са :
      може ли да се обърне
      ако се обърне, големия кръг ли е отворен или само малкия
      и ако е обърнат и е отворен само малкия, опира някъде и не може да се отвори
      Не знам дали може на обратно да се монтира Накрая май ще се наложи да си го свалим тука и да видим как е монтиран.
      Благодаря за отделеното внимание и да видим какво ще става с това нещо, че вече ми става много Х работата.

Comment

• Не виждам как ще се обърне това...
        Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
        Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
          Не виждам как ще се обърне това...
          Аз също
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Нещо май наистина полудявам ли,или аз много се заглеждам по моите коли?Сега ми се струва че отзад в ляво като че ли е леко по вдигната(или може от дясно да е по ниска).Меря я на различни места и досега не съм мерил с ролетка,а гледам колко пръста влизат.Винаги с половин или един пръст в ляво е по висока?Ако е вярно това предполагам че ще е в пружините проблема и ще трябва да се взимат две нови нали?

Comment

• Или една втора употреба
              Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
                Или една втора употреба
                Да де ама коя да сменя?Предполагам че ако е счупена,то логично е да е тази от ляво щом там е по ниско.За да съм коректно измерил и да съм на 100% че има проблем как да премеря?Мисля си да я вдигна на подемник и с ролетка да меря тогава или тогава няма да има ефект май?

Comment

• Би трябвало да се вижда счупеното, ако го има. На капа-та така беше счупена лявата задна пружина и висеше.
                  Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
                    Да де ама коя да сменя?Предполагам че ако е счупена,то логично е да е тази от ляво щом там е по ниско.За да съм коректно измерил и да съм на 100% че има проблем как да премеря?Мисля си да я вдигна на подемник и с ролетка да меря тогава или тогава няма да има ефект май?
                    ако я вдигнеш ще увисне на амортисьорите.

Comment

ако я вдигнеш ще увисне на амортисьорите.
                      И аз това си помислих,тогава другия вариант е да търся идеално равно място и тогава да меря,иначе ако има някаква разлика тя е 1-1,5 см.

Comment

И аз това си помислих,тогава другия вариант е да търся идеално равно място и тогава да меря,иначе ако има някаква разлика тя е 1-1,5 см.
                        Ако е счупена пружината ще даде по-голяма разлика. Според мен е просто уморена.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

бетона на бензиностанциите е идеален за целта

Comment

бетона на бензиностанциите е идеален за целта
                            Перфектно предложение,нямаше да се сетя никога.Утре и без това мисля да изчистя колите от вътре,а на една от бензиностанциите имат мощна прахосмукачка и тъкмо ще премеря там.

Comment

Перфектно предложение,нямаше да се сетя никога.Утре и без това мисля да изчистя колите от вътре,а на една от бензиностанциите имат мощна прахосмукачка и тъкмо ще премеря там.
                              сега погледнах моята, като че ли от ляво разтоянието е по малко, ама аз имам там акумулатор 100 ач.

Comment

сега погледнах моята, като че ли от ляво разтоянието е по малко, ама аз имам там акумулатор 100 ач.
                                Кажи на кучето да застане отдясно и ще се изравни

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X